Onze diensten

Bij Woonburo Custers & Van Nerum is iedereen met een woondroom welkom: kopen of verkopen, huren of verhuren. Hiervoor gaan wij gaan dag in, dag uit voor ons doel: het realiseren van een zorgenloze verhuur of verkoop waarbij we voor ieder een warme thuis vinden. U mag hierbij een vlotte service en persoonlijke adviesverlening verwachten. Met een kopje koffie en een luisterend oor zijn wij benieuwd naar uw verhaal zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw behoeften vervuld worden.

Verkopen?

Dankzij onze marktkennis en verkoopervaring kunnen wij u van dienst zijn bij de verkoop van uw woning.

Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend informatie over ons kantoor en verkoopconcept te geven zodat u een beter beeld krijgt over onze samenwerking en u bijgevolg van een zorgeloze verkoop kan genieten.

Verhuren?

U wilt verhuren of overweegt een woning of appartement te aan kopen als investering? Dan zit u goed bij ons! Wij volgen voor u het hele verhuurtraject op en gaan op zoek naar de geschikte kandidaat. Om uw vastgoed zorgenvrij te verhuren staan wij onder andere in voor:


Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Projectbegeleiding?

Met onze kennis en deskundigheid staan wij u graag bij op het gebied van onderzoek, planning en begeleiding van projectontwikkelingen of verkavelingen. Wij zijn een ervaren partner voor investeerders en ontwikkelaars in onroerend goed. Met gespecialiseerd advies en proactief contact met kandidaat-kopers dragen wij rechtstreeks bij tot een succesvolle verkoop en optimaal rendement van vastgoedprojecten.
 

Advies

Heeft u een vastgoedvraag? Wij helpen u graag!

Dorpsstraat 4
3950 Bocholt
089/38.38.82
info@woonburocusters.be

Openingsuren

OM U EEN PERSOONLIJKE SERVICE TE BIEDEN, WERKEN WIJ ENKEL OP AFSPRAAK
woensdagnamiddag, zaterdagnamiddag en zondag is ons kantoor gesloten
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en het gebruiksgemak te vergroten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. OK