KOPEN? Landelijk gelegen gelijkvloerse woning te Bocholt!

Vraagprijs: € 195 000 Bocholt Snellewindstraat 23
Kopen? Landelijk gelegen gelijkvloerse woning (164,41m² op 8a19ca) te Bocholt:
- Bouwjaar: 1970
- Bewoonbare oppervlakte: 164,41 m²
- Perceelopperlvakte: 8a19ca
- Mogelijkheid tot 4 slaapkamers
- Rustig en landelijk gelegen met een zuidoostelijke oriëntatie!
- Vernieuwde keuken + verwarmingsinstallatie (2015)!

TROEVEN:
- De woning is voorzien van een praktische indeling met alle ruimtes op het gelijkvloers
- Het grote perceel is zuidoostelijk gelegen en grenst aan agrarisch gebied. Hierdoor kan men de hele dag rustig genieten van de zon en het uitgestrekte zicht over de velden!
- ... Vernieuwde keuken en verwarmingsinstallatie op gas!
- De zolder is volledig in te richten waardoor er nog extra ruimtes kunnen worden gecreëerd
- Alle ramen zijn voorzien van rolluiken

WONING:
- De voordeur geeft toegang tot de ruime woonkamer. Door de grote ramen kan er genoten worden van veel natuurlijke lichtinval.
- De woonkamer sluit aan bij de keuken en gang. De aparte keuken is in het jaar 2000 volledig vernieuwd en beschikt over veel kastruimte en alle nodige installaties zoals een keramische kookplaat, dampkap, afwasmachine, spoelbak, koelkast, oven, microgolf etc.
- Via de keuken is de eetkamer en de gang te bereiken. De ruime eetkamer biedt de mogelijkheid om te gebruiken als 4e slaapkamer.
- De gang biedt toegang tot het apart toilet, de voorraadkelder, de wasplaats en de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een bad, douche, toilet, wasbakje en lavabo.
- Via de zijgang, die tevens aansluit aan de woonkamer, zijn de 3 slaapkamers op het gelijkvloers te bereiken. De achterste slaapkamer sluit aan bij de veranda die uitkijkt op de achtertuin en het achterliggende landbouwgebied. Deze ruimtes kunnen dan ook ideaal omgevormd worden tot hobbyruimte!
- Via een vlizotrap is de zolder te bereiken die nog mogelijkheden biedt tot het creëren van extra ruimtes.

TUIN:
- De oprit is volledig beklinkerd en geeft toegang tot de aparte garage met elektrische poort
- De woning beschikt over een voor- zij- en achtertuin. De achtertuin beschikt over 2 verharde terrassen die uitkijken over de uitgestrekte akkervelden.
- Door het ruime zuidoostelijk georiënteerde perceel kan men de hele dag genieten van de zon!

LIGGING/OMGEVING:
- De woning is gelegen in Lozen, een landelijke deelgemeente van Bocholt, doch op een korte afstand van het centrum van Bocholt
- Dankzij zijn landelijke ligging kan je steeds ten volle genieten van de rust en natuur
- De omgeving wordt gekenmerkt door wandel- en ruiterroutes
- In deze deelgemeente zijn de dagdagelijkse benodigdheden terug te vinden, zoals openbare centra, enkele handelszaken en een school
- In het centrum van de gemeente Bocholt, dat op +/- 3km gelegen is, zijn verschillende grootwarenhuizen terug te vinden, alsook verschillende scholen, sport- en culturele centra en vele handelszaken

INDELING GELIJKVLOERS:
- Woonkamer (20m²), keuken (10m²), eethoek (15m²), gang, apart toilet, wasplaats, badkamer (7,5m²), 3 slaapkamers (12,5m², 13m², 13m²), veranda, (voorraadkelder)

Informatieverplichting: vg, gdv, gvkr, gvv, wglk - EPC: 379 kWh/m² jaar - geen overstromingsgevoelig gebied - geen beschermd erfgoed

Woonburo Custers & Van Nerum, thuis in jouw buurt!
Lees meer Verberg